imageAlt

Certificering i flis produktion

RL Skovservice blev i 2017 som en af de første skoventreprenør SBP-certificeret. 

Sustainable Biomass Program (SBP) er et unikt certificeringssystem med standard krav, som skal kunne efterleves for at dokumentere bæredygtig produktion af flis. 

Formålet med SBP-certificering er derfor at sikre biomassens ansvarlige oprindelse, samt at indsamle og formidle troværdige klimadata. Til det formål har SBP udviklet et særligt certificeringssystem.
 


 

RL Skovservice SBP-certifikat kode er: SBP-05-12

  • Se certifikatet her

I forbindelse med SBP certificering, blev RL Skovservice PEFC CoC certificeret igennem Danske Maskinstationer og Entreprenørens Multisite PEFC sporbarhedscertificering. Denne certificering er en gruppe-certificering med DM&E SKOV som gruppeleder. 

PEFC (Programme for Endorsement og Forest Certification schemes) er et frivilligt værktøj til skovejere, der ønsker at kunne dokumentere en bæredygtig drift af skoven, samt ligeledes til virksomheder, der ønsker at støtte en bæredygtig skovdrift og samtidig ønsker at dokumentere, at der er styr på sporbarheden af de træprodukter, som anvendes i produktionen eller videresælges. 

 

Dansk Maskinstationer og Entreprenørs CoC-certificeringskode: PBN-PEFC-COC-025953

Se certifikatet her 
 
 

Del siden:

RL Skovservice   ·   Sepstrupvej 26   ·   8653 Them   ·   Tlf. 20 13 84 43   ·   rene@rlskovservice.dk   ·  CVR: 21644749

Skabertrang | Silkeborg Bogtryk